Saab Link Forums banner
21 - 40 of 349 Posts
Uwielbiam patrzeć na młode dziewczyny i panie noszące to (ale bez grubych lasek), ale jeśli moja dziewczyna tak wyjdzie, prawdopodobnie złamię jej nogi...

...spodnie do jogi są moim zdaniem trochę inne. Nie stają się całkowicie przezroczyste, gdy się rozciągają. Przynajmniej mają być spodniami, podczas gdy legginsy były tak naprawdę tylko grubymi rajstopami. A co z "Jeggings", super obcisłymi, super rozciągliwymi dżinsowymi legginsami, które wyglądają po prostu jak super wąskie dżinsy? Osobiście, w sumie je lubię, nawet na większych dziewczynach mogą dodać całkiem miły ton, którego normalnie można nie zauważyć.

P.S. Pierdolę Was, za wykorzystywanie mojej szczególnej próżnej słabości do pięknego tyłka.

PRZERWIJ TO TERAZ, ZANIM WYJDZIE Z RĘKI!

Wszystkie gorące zdjęcia na świecie nie wymażą oparzenia siatkówki spowodowanego przez jednego chudego klienta Walmartu, który uważa, że ​​noszenie ich publicznie to dobry pomysł - co najprawdopodobniej zobaczymy.

Eksponat A: Popularność spodni z niskim stanem wśród tłumu pierwszoroczniaków co-ed 15:

Ten wątek powinien zostać zmieniony na: KAPOW.

5 gwiazdek.

so you like the fattys eh?
Po prostu bardzo otwarty, jeśli chodzi o piękno. Szczerze mówiąc, bardziej pociągają mnie kobiety, powiedzmy, o "substancji" niż anorektyczne patyczki, które niektóre dziewczyny myślą, że muszą być, aby być pięknymi.

Ten wątek jest pełen WYGRANEJ! Głosuję za tym, żeby był przypięty, kto jest ze mną?:mad:

21 - 40 of 349 Posts