Saab Link Forums banner
54K views 348 replies 71 participants last post by  grkguy89  
#1 ·
Wydaje się, że to kontrowersyjny temat. Osobiście jestem za tym.

#4 ·
Dziewczyna, z którą jestem, nosi je cały czas i jej naprawdę wyglądają jak spodnie. Jestem za nimi, łatwo je zdjąć i sprawiają, że jej tyłek wygląda bardzo ładnie.

#12 ·
Wszyscy na kampusie je noszą. Szczerze mówiąc, nie jestem wielkim fanem. Jasne, są tam jakieś fantastyczne tyłki, ale czy naprawdę tego potrzebujemy przed naszą twarzą? Zwłaszcza, że 90% z nich nie jest nawet w połowie tak dobre. Całkowicie w porządku z legginsami, ale przynajmniej załóż dłuższą koszulę lub sweter, a nawet krótką spódnicę, aby trochę zamazać linię, w przeciwnym razie równie dobrze możesz iść nago i pomalować się sprayem za to, co nam pokazujesz. Może jestem staroświecki, ale lubię zostawić trochę więcej wyobraźni... wiesz?

#13 ·
Wszyscy na kampusie je noszą. Szczerze mówiąc, nie jestem wielkim fanem. Jasne, jest kilka fantastycznych tyłków, ale czy naprawdę musimy to wszystko mieć przed oczami? Zwłaszcza, że 90% z nich nie jest nawet w połowie tak dobre. Całkowicie w porządku z legginsami, ale przynajmniej załóż dłuższą koszulę lub sweter, a nawet krótką spódnicę, aby trochę zamazac linię, w przeciwnym razie równie dobrze możesz pójść nago i pomalować się sprayem za to, co nam pokazujesz. Może jestem staroświecki, ale lubię zostawić trochę więcej wyobraźni... wiesz?
Zgadzam się z tobą. Doceniam kobiecą formę tak samo jak każda inna heteroseksualna kobieta, ale czy połowa zabawy z otrzymywania prezentu nie polega na jego rozpakowywaniu?

#26 ·
#24 ·
...spodnie do jogi są moim zdaniem trochę inne. Nie stają się całkowicie przezroczyste, gdy się rozciągają. Przynajmniej mają być spodniami, podczas gdy legginsy były tak naprawdę tylko grubymi rajstopami. A co z "Jeggings", super obcisłymi, super rozciągliwymi dżinsowymi legginsami, które wyglądają po prostu jak super wąskie dżinsy? Osobiście, w sumie je lubię, nawet na większych dziewczynach mogą dodać całkiem miły ton, którego normalnie można nie zauważyć.

#34 ·
so you like the fattys eh?
Po prostu bardzo otwarty, jeśli chodzi o piękno. Szczerze mówiąc, bardziej pociągają mnie kobiety, powiedzmy, o "substancji" niż anorektyczne patyczki, które niektóre dziewczyny myślą, że muszą być, aby być pięknymi.

#32 · (Edited)
PRZERWIJ TO TERAZ, ZANIM WYJDZIE Z RĘKI!

Wszystkie gorące zdjęcia na świecie nie wymażą oparzenia siatkówki spowodowanego przez jednego chudego klienta Walmartu, który uważa, że ​​noszenie ich publicznie to dobry pomysł - co najprawdopodobniej zobaczymy.

Eksponat A: Popularność spodni z niskim stanem wśród tłumu pierwszoroczniaków co-ed 15: