Wydaje się, że to kontrowersyjny temat. Osobiście jestem za tym.
Zgadzam się z tobą. Doceniam kobiecą formę tak samo jak każda inna heteroseksualna kobieta, ale czy połowa zabawy z otrzymywania prezentu nie polega na jego rozpakowywaniu?Wszyscy na kampusie je noszą. Szczerze mówiąc, nie jestem wielkim fanem. Jasne, jest kilka fantastycznych tyłków, ale czy naprawdę musimy to wszystko mieć przed oczami? Zwłaszcza, że 90% z nich nie jest nawet w połowie tak dobre. Całkowicie w porządku z legginsami, ale przynajmniej załóż dłuższą koszulę lub sweter, a nawet krótką spódnicę, aby trochę zamazac linię, w przeciwnym razie równie dobrze możesz pójść nago i pomalować się sprayem za to, co nam pokazujesz. Może jestem staroświecki, ale lubię zostawić trochę więcej wyobraźni... wiesz?
Sprzedałbym swoją duszę...Uwielbiam widzieć młode dziewczyny i panie noszące to (ale żadnych grubych babeczek), ale jeśli moja dziewczyna tak wyjdzie, prawdopodobnie złamałbym jej nogi...
![]()
P.S.: Nawiasem mówiąc, to Cassie Sumner (EKSKLUZYWNE: Cassie Sumner ćwiczy w parku (TYLKO USA I OZ) | Flickr - Udostępnianie zdjęć!)
Po prostu bardzo otwarty, jeśli chodzi o piękno. Szczerze mówiąc, bardziej pociągają mnie kobiety, powiedzmy, o "substancji" niż anorektyczne patyczki, które niektóre dziewczyny myślą, że muszą być, aby być pięknymi.so you like the fattys eh?
Przepraszam, ale moim zdaniem to nie jest anorektyczna gałązka... Ona jest pieprzoną Boginią i umarłbym w jej ramionach (lub nogach) każdego dnia!
Myślę, że ten wątek jest już dość lepki.This thread is full of WIN! I vote it should be a sticky, now whos with me?![]()