The Saab Link Forums - Reply to Topic

Go Back   The Saab Link Forums > Saab 9-5 '98-'09 Forum > Car Problems? 9-5 Only > Windows/Wipers/Turn Signals dont work

Car Problems? 9-5 Only If you're experiencing problems with your 9-5, post your question in here. CEL Code or GTFO!

SaabLink.net is the premier Saab Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: Windows/Wipers/Turn Signals dont work Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces):
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the The Saab Link Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Vehicle Info.
Enter your vehicle information (year, model, mods)
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-29-2018 12:30 PM
GBishop
Quote:
Originally Posted by srp View Post
Very strange. I'd think ground or ignition switch.
The ignition switch has given a hard time before, so I would start with that.

I have no experience this particular issue, but it is worth troubleshooting the switch... in my basis opinion.
04-30-2018 05:09 PM
adarkkone
Locks, windows and turn signal intermittant

I am having the same problem with my 05 saab 9-5. When I put it in gear the wipers, locks, window and turn signals stop working.
08-23-2014 11:13 AM
srp Very strange. I'd think ground or ignition switch.
08-22-2014 02:32 PM
Marks9-3
Windows/Wipers/Turn Signals dont work

Got in the car and put my windows up so I could wash my windshield with my wipers. Washer fluid sprayed and wipers went up and down 1.5 times. They stopped in the up position. Tried to get them to go again and no avail. Not only that but now the turn signals don't work, the high beams do which are on the same stalk. The regular wipers don't work, the windows don't work. Sunroof DOES work. And everything else seems fine except for those.

Fast forward to today. Got in the car to test them again. Windows went down about an inch and stopped. Nothing else works again.

Fuses are fine. I haven't a clue where to start looking.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -8. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
All content is copyright The Saab Link and it's original authors.


 

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.