The Saab Link Forums

The Saab Link Forums (https://www.saablink.net/forum/index.php)
-   Car Problems? New 9-5 Only (https://www.saablink.net/forum/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Bad temp sensor (https://www.saablink.net/forum/showthread.php?t=54068)

JTMav 02-23-2011 04:49 AM

Bad temp sensor
 
After 9300 miles I have had my first problem. Sunday I got a check engine code and the temp gauge is inoperative. The display showed a fault that the AC would be turned off because of the high engine temp. Checked the engine and it was not running hot. Brought it in yesterday and they diagnosed a bad temp sensor. Part not in stock:-( They said the would overnight it and have it today. Hope so.

JTMav

Derek 02-24-2011 05:56 AM

Sucks... This is covered by the warranty, right?

JTMav 02-24-2011 07:10 AM

Quote:

Originally Posted by Derek (Post 813550)
Sucks... This is covered by the warranty, right?

Yeah, fully covered. My concern is the amount of parts available. They had to overnight the part, so it took 2 days instead of one. Not a big deal and the dealership I dealt with was very good about loaners and keeping me posted. Funny thing is the same thing happened in my '04 9-5 Aero. Nice having the car back.:D

JTMav

Derek 02-24-2011 01:30 PM

Quote:

Originally Posted by JTMav (Post 813571)
My concern is the amount of parts available.

Honestly, I'd worry more about the amount of skilled mechanics. I don't know how many "technical" differences there are between the older models but it scares the crap out of me thinking that my car could be the "training dummy" of a mechanic...


All times are GMT -8. The time now is 02:29 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
All content is copyright The Saab Link and it's original authors.


Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.